zondag 2 september 2007

Frisian-Channel-Pop

Vrijwel ongemerkt is de R weer in de maand geslopen. Vandaag is zondag, de dag des Heeren. Het is van dat tussen-in-weer zegt R. Wat moet ik aantrekken? Op de meteorologische overgang van de zomer naar de herfst was het 24-uur-non-stop-cultuur een uiterst geslaagd festival. Goed georganiseerd! Last but not least, maar zeer belangrijk: met een eigen Sneker handtekening, inhoudelijk een herkenbare couleur locale en zoals elk belangrijk nationaal-en internationaal zichzelf respecterend festival: een relletje !!!
Na deze cultuurhappening in Sneek, bekruipt mij een soort blauw gevoel van de day after....!

Op korte termijn moet ik nu aan de slag met de (mede) organisatie van de Kyokushin Karate Waterpoort Cup. Dit internationale evenement wordt voor de zes keer gehouden op vrijdag 20 oktober a.s. in de Sneker Sporthal.
Verder nog een beetje doortrainen voor Berenloop, de 21.1 km op Terschelling, die op 6 november wordt gehouden en mijn dagelijkse werk bij de Dienst Landelijk Gebied in Liwadden, natuurlijk niet te vergeten!

In een van onze belangrijke landinrichtingsprojecten "nieuwe stijl" komt binnenkort door het vertrek van oud Sneker Sicko Heldoorn naar Assen, als burgemeester, zeer belangrijke versterking, gerecruteerd vanuit Bestuurlijk Sneek! Dat hoorde ik vrijdag j.l. in de grapefine-op-het-sneker-martiniplein, tijdens 24-uur-cultuur! Gedeputeerde Andriessen maakt de benoeming zeer binnenkort officieel bekend. Tja... Anita heeft er een neusje voor om goede bestuurders - ook zonder haar politieke kleur- aan te stellen en in te zetten voor haar verantwoordelijke portfeuille, belangrijke projecten. Er is in Sneek een "jeune-premier", die het, in het Stadhuis van Sneek, bijzonder goed doet!! Wie?? Guess Who?...

Prijsvraag: "Welke bekende Sneker bestuurder gaat Anita bestuurlijk helpen bij een belangrijk nieuw landinrichtingsproject uit haar porteuille aan te sturen??" De goede inzenders (voor dinsdag a.s.)vergaren het exclusieve predikaat eeuwige roem binnen de stadsgrenzen van Sneek!

Nog een prijsvraag:
Wat is de naam van het Bandje in onderstaand clipje, gemaakt op1 september 2007 in de Stadsgrachten van Liwadden tijdens hun Liwadden-channel-tour?
Oh.ja...iedereen kan meedoen, ook de muzikanten uit het clipje!!....Ik ben benieuwd!!


video