vrijdag 31 augustus 2007

MovieStar

Groate frynd Wijnstok sorgt fandaach in de Sneeker foar gratis reklame. Sukke minsen kan de stad wat met! schrijft Henk van der Veer gisteren een beetje cynisch op zijn veelgelezen weblog! Een dergelijke uitspraak kan ik mij volledig voorstellen. Ik krijg zo langzamerhand ook "pain in the ash" van mister-cine-sneek. De heer Wijnstok lijdt kennelijk aan een ernstige form van neeringziekte. Pillen helpen helaas niet meer! Frappant is het, dat hij voor zijn boedeltje in de sneker pers vrijwel direkt - op de voor pagina van het Sneeker Nieuwsblad nog wel - de handjes op elkaar krijgt! o.k. toegegeven: met hoor en wederhoor, dat wel!
Er is absoluut geen sprake, dat het alleenvertoningsrecht voor films in Sneek berust bij Wijnstok c.s. Moest er ook nog bij komen! Gelukkig is en blijft het filmhuis geen lijfeigene van Cinesneek.
Terrecht kunnen derden ook elders in de stad films vertonen, zoals dit weekend in de Martinikerk.
Voor beiden, Filmhuis en Cinesneek is er natuurlijk een plek onder de zon, dat weet vriendje Wijnstok echt wel! Wat wil ie nou eigenlijk?....Hij moet ziet zeuren! De grote kaskrakers brengen genoeg geld op. De opbrengst van de 24-uur Cultuur in Sneek, dit weekend, gaat naar een goed doel. Daar zorgt de Rotaryclub Sneek voor! Dit wordt een prachtig cultureel weekend!!