donderdag 14 juni 2007

Bootkaartjes

Vandaag mijn laatste werkdag voor de vakantie. De urgentse (grond)toedelingzaken zijn aan de kant of afgehecht voor onze juriste ten behoeve van een gerechtelijke uitspraak. Zo gaat dat in landinrichtingsland.
Liever niet natuurlijk, maar je moet een keer een beslissing nemen. Anders gaat de boel rotten! Dat is slecht! We beginnen zoals gezegd volgende week met een paar dagen Oerol. Zeker gaan we ook even naar kijken bij Onder de Pannen in Midsland. Daar, bij zwager Sjoerd van Mr Bieb, drummerboy Jan van der Heide speelt de muzikant Henk-Jan van Minnen met zijn band (singer-songwriter Herman Pouderoyen)van de Theater-Goep De Kat van de Buren. Vandaag geprobeerd bootkaartjes Harlingen-Terschelling bij Rederij Doeksen, via internet, te boeken. Mooi niet dus! De server van hun website ligt er gedurende de hele dag er al uit. R. hoorde vanmiddag in de stad van collega's , die er ook over klaagden. Shit. Wel betaald geen kaartje zo lijkt het! Probleem voor Doeksen.! Zij lossen het maar op! Er is veel kritiek op dit nieuwe kaartverkoopsysteem via internet. De Terschellingers zijn hierover ook zeer ontevreden. Hun belang loopt deze keer paralel met het belang van de touristen! Met de inschrijving van de Berenloop liep het computersysteem wel gesmeerd moet ik zeggen.
De week daarop gaan we de sporen van George Bush en die andere G8-gasten uitwissen in Mecklenburg Vorpommern. Gieten we daar gewoon een sneker laagje over heen! Genieten van de Oostzee-stranden, duinen, haven-en hanzesteden en niet te vergeten en met uw welnemen komen we daar tegen....de Rode Wouw, de Zeearend (White Tailed Eagle) de Visarend en nog veel meer!