Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit juni 13, 2007 weergeven

Waddenzee

Dit milde stukje schreef ik vandaag voor de Noorderling. Het P blad van DLG. Verschijnt voor de vakantie als themanummer over extra taken, die DLG gaat uitvoeren voor het Waddenfonds.
Het Waddenfonds is een pot met geld, dat als een schotel linsen door het Kabinet aan het Noorden is gegeven om in de Waddenzee naar delfstoffen te boren.

Momenteel bereidt DLG de organisatie voor van een aantal Waddenzee taken. Mij kwam uit betrouwbare bron ter ore, dat medewerkers van het team Regelingen in Groningen, die verantwoordelijkheid krijgen over Waddentaken en gehuisvest worden in het Waddenhuis te Leeuwarden, op een typische eigen(wijze) manier zijn begonnen. Zij nemen de uitvoering serieus en ambitieus ter hand. Zij zetten zich met gevoel en pro-actief in, naar hun toekomstige en potentiële klanten. Niks mis mee! Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Je zet jezelf als team duidelijk op de kaart ! Het mes snijdt zo aan twee kanten. Dat is prachtig. Hun tweede stap is echt opmerkelijk.…