Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit mei 19, 2007 weergeven

Shanghai

Zaterdag 19 mei 2007, 12:46 uur Mooi man.... ik kreeg een paar minuten geleden een smsje een van van de Sneker Kyokushin karate vechters vanuit China. Zij zijn dit weekend (Sneker) nederlandse deelnemers aan de Fighting Eagle Cup in Shanghai.
Resultaat: Belle Dijkstra derde bij de vrouwen. Peter Smit derde in het lichtgewicht, Ger-Jan Pels derde in het middengewicht en de Broekster inwoner Wietze Mink werd prominent eerste in het zwaargewicht!!!!
Wietze ken niet meer stuk in China! Hard op weg een BC-er te wudden!!
Ik ben altijd weer gelukkig als alles zonder blessures, weer achter de rug is!
Bij terugkomst a.s. dinsdag op Schiphol, horen we de details nog wel!

Hylper Stratenloop 2007

Vrijdagavond 18 mei 2007. Mooi op een rijtje:276 Anske, (tijd:52.10) 277 Egbert, (tijd: 45:47) 278 Niels,(tijd:47:44) en 279 a-well-respected-anonymous-runner.
Met dank aan Paul Clement voor de foto's!
Daarna prijsuitreiking door b.n.er en sinds kort ook b.h er kookgek Joop Braakhekke(welkom Joop) in de Stadsboerderij te Hindeloopen. Vervolgens, samen met Niels de Bruin in Sneek nog een bodem gelegd door middel van het nuttigen van een paar heerlijke belgische biertjes in Cafe de Draai. A small touch of Kleintje Sneek-Week! Daarweer bovenop een nog overheerlijke portie vette-frites-speciaal!
Voila, een waardige bourgondische en sportieve afsluiting van de 33e stratenloop in Hylpen! Samen met AV Horror, met Gauke Bootsma, een van de plaatselijke organisatoren en een echte b.h.er, op naar de 34e editie, volgend jaar!