maandag 7 mei 2007

Kaartverkoop Jazzconcert

SNEEK – De kaartverkoop voor het jazzconcert van Lions Club Sneek is vorige week gestart. Lions Club Sneek heeft de jazzdiva’s Rita Reys en Margriet Eshuijs weten te contracteren en beide dames maken er samen met de Bogerman Bigband een swingende avond van op vrijdag 1 juni in de Martinikerk. De opbrengst van het concert gaat naar het Hartenweekend: een zeilvakantieweekend voor kinderen met een hartafwijking, op 15, 16 en 17 juni dit jaar op het Sneekermeer. Dat weekend wordt georganiseerd door de Sneker Stichting Hart en Zeil, in samenwerking met Flitsclub Sneek.

Kaarten voor het concert kosten tien euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij het ANWB/VVV-kantoor aan de Marktstraat in Sneek, bij Trend & Tuin aan de Zonnedauw in Sneek en bij het kantoor van Census, aan de Zwarteweg 4 in Sneek.

Het jazzconcert begint om 20.00 uur. Beiaardier Klaas de Haan bespeelt alvast van tevoren het carillon van de Martinikerk met bijbehorende jazzy-klanken zodat iedere bezoeker in de juiste stemming wordt gebracht.

De ‘hartekinderen’ verblijven het hele weekend op het hospitaalschip Prins Willem Alexander en alle noodzakelijke medische voorzieningen – zowel qua apparatuur en personeel – is daarbij aanwezig. Kinderen van Flitsclub Sneek nemen de kinderen mee het water op en gaan met hen zeilen, om er een prachtig en onvergetelijk weekend van te maken.

Met de topbezetting van Europe’s First lady of jazz Rita Reys en met de Nederlandse popdiva Margriet Eshuijs heeft Lions Club Sneek aansprekende namen binnengehaald waarbij het voor elke bezoeker genieten zal zijn. Met bovendien de gedachte er de ‘hartekinderen’ een onvergetelijk weekend mee te kunnen bezorgen is dat toch een fantastisch gevoel.