zaterdag 5 mei 2007

Richard Bottram runs against cancer

Gisteren veel publiciteit voor Richard Bottram in Friesland. Vanwege een blessure vandaag niet per pedes apostelorem, maar op de fiets! Hij startte in Bolsward, nadat hij zowat in geheel west europa marathons had gelopen. Richard loopt een jaar lang elke dag een marathon tegen kanker. Het gaat om free publicity en veel geld voor zijn project Marathon 365 ! Richard heeft volgens mij het vermogen om mensen achter zich te krijgen. Samen met zijn broer Eric en vliegende keep Monique Morsink, maakt hij zijn project Marathon 365 tot een bijzonder groot succes! Ik gun hem dit, met de meeste soorten van genoegen! Ik heb gistermorgen - op de fiets- zelf gezien en ervaren/gevoeld hoe ze het onderweg doen en hoe dingen tot standkomen! Prachtig!....Hoezo?..... Wonderen?....Brok in de keel!......Perfect Day!

Runners van de Sneeker AV Horror ondersteunden het team van Richard van Harte! In onderstaand filmpje zie je een korte impressie van het traject Sneek-Tersoal
In Tersoal, bij de boerderij van Maatschap de Vries, nam myn groate maet oud collega Willem Eizenga uut Luwadden 't stokje mee over naar de finishplaats voor vandaag: Luwadden.
Hardcore Runner: Hennie Bekema (vandaag goed voor de gehele 42 ja,ja!!) en All-time-runner Matthijs Verkuijl vertegenwoordigden het Sneeker Antonius Ziekenhuis uit Sneek.

Vandaag hoorde ik, dat er in Friesland nu al ongeveer 18000 euro (!) is binnengehaald voor Richards strijd tegen kanker!
Vandaag staat Marathon 280 Leeuwarden - Dokkum op het programma