vrijdag 20 april 2007

Tobias Smitsonia


Vanmorgen bij Runnersworld in Luwadden (advertentiesponsor van het programmaboekje van de Kyokushin Waterpoortcup Sneek) en van-je-sponsoren-moet-je-het-hebben, een paar nieuwe loopschoenen gekocht. Mijn asics gel nimbus van 2005 aan de kant geschoven. Nu is mijn keuze is gevallen op de "hard-boiled" Saucony's Tryumpf. Een neutrale loopschoen voor de wat zwaardere loper. Ik ben hier super blij mee! Ik heb al eens eerder Saucony's gehad. Op die schoenen heb ik mijn allereerste halve marathon (Amsterdam) op gelopen. Die voldeden prima! Zaterdagmiddag pak ik een training van ca 12 km langs de Rondweg om ze uit-te-proberen!
Primaire doel is om mee te doen aan de Stratenloop van Hylpen op 18 mei. Daarna doel twee, de Lus van Akkrum op 6 juni en vervolgens de halve marathon fan Luwadden op 10 juni. Een week daarna heb ik zomervaktie! Kan ik dan uitrusten!

Ook vandaag een beetje aan het rommelen geweest met de zegeningen van Windows Vista. Ik heb met mijn fotocamera een filmpje van onze kat in de tuin gemaakt, en in elkaar gezet door middel van het programma Windows Movie Maker. Dit programma is een onder deel van Windows-Vista. Het is toch een heel geklooi, zeg maar door trial and error, geweest om een beetje goed en logisch resultaat te krijgen. Mijn doel is om mijn katte-filmpje up te loaden naar mijn You Tube account. Check of het gelukt is !