donderdag 5 april 2007

Waterpoortcup 2007

Vanavond een uurtje in kroeg de Bankier doorgebracht. (jammer, dat er in nog geen rookverbod in de kroeg bestaat) Samen met oud fierljeptopper Pieter Bult en karateka Marc Bootsma, intensief gesproken over sportsposering en vrijwilligersbeleid rond de organisatie van de Waterpoortcup.
Marc en ik zitten in de organiseergroep van de Waterpoortcup (20-10-07).Pieter is verenigingsconsulent bij Foarset. Sponsoren kunnen in ruil voor geld, materiaal of dienst van ons als tegenprestatie krijgen: communicatiedragers, faciliteiten en activiteiten. Ast-Mut-Feune-We-Onse-Haaren, trekken een Hugo Boss maatcostuum aan en gaan voor elk bedrijf op de foto
Onze conclusie is: de tijd van erover lullen is voorbij! Gewoon beginnen en d'rop af! Alle durf verzamelen. Alle charmes, die we ongetwijfeld hebben, gooien we in de strijd. Go & Bang!!!De Activity Foundation heeft een prachting internationaal jeugd karatetoernooi, waar we ontzettend trots op zijn. We hebben sponsoren echt wat moois aparts en bijzonders te bieden. Wij zijn geen dertien-in-een-dozijn!Wie zich met ons indentificeert komt terrecht bij begrippenkaders zoals: uithoudingsvermogen, stabiliteit, never-give-up, stoer, karakter, originaliteit, What-you-see-is-what-you-get, kracht, explosieviteit, glas-is-altijd-half-vol, in-balance en natuurlijk Het Hart de De Ziel!