Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit maart 25, 2007 weergeven

Peppi en (sponsored by) Crocci - Rdam Marathon

Uit Johan Vogelzang Publicaties:
Peppi en Crocci hebben tijdens de start en de finish van de halve marathon van Wymbritseradiel reclame kunnen maken voor het goede doel: de zeilvakantie voor hartpatiëntjes op het Sneekermeer straks op 15/16/17 juni. Het bankrekeningnummer van Stichting Hart en Zeil is nog altijd 295011599 (Friesland Bank), o.v.v. Peppi en Crocci. Alvast hartelijk bedankt!foto: Jan E. Krikken

foto opgeleukt door Anske Smit

Een mooie zondag in maart.....

Van links (rode shirt) Saher Yousef naar rechts (in het blauw) Gerrit Kramer hedenmiddag de respectievelijke nummers een en twee op de halve marathon van de Ronde van Wymbritseradiel.
De nummer 3 van vandaag werd Jan Albert Venema uit Bolsward, alias Running Mister Hardcore Tattoo. Jan Albert maakt binnenkort exclusief voor mijn weblog INTERALPHANSKE, een persoonlijk wedstrijdverslag over zijn voorbereiding op de Marathon van Rotterdam en van zijn belevenissen onderweg in deze Ronde van Wymbritseradiel 2007Het was vanmiddag een gekkeboel bij Min 12, op de hoek Singel-Kleinzand. Het ijs was niet aan te slepen. Door het zonnige weer puilden de ijslustige klanten van alle leeftijden de deur uit!