vrijdag 23 maart 2007

Simavi

11000 collecten waren deze week aktief voor de simavi. Deze organisatie strijdt al jaren tegen ziekte en ellende in de derde wereld. Ik ben trots op de dames R. en E. die de afgelopen week het winterjasje opnieuw uit de kast haalden om 's avonds in de vrije uurtjes bij de deuren langs te gaan om te collecteren. Je ziet het op alle fronten in de maatschappij; het zijn altijd dezelfde personen, die zich belangeloos inzetten voor anderen. Dat zijn trouwens wel de mensen waarop de wereld draait!! Belangrijke mensen, moeten we koesteren!!!

Vandaag en de afgelopen week veel aandacht besteed aan de kavelovergang in het landinrichtingsproject Doniawerstal. Het gaat allemaal niet echt van een leiendakje.
Er zit hier een daar nog wat ruis op de lijn en er moeten nog wat plooien worden gladgestreken. Mensen kiezen voor zekerheid, dat is wel duidelijk, maar... het komt allemaal goed. Respect voor iemands have en goed, wederzijds natuurlijk, dat wordt soms wel eens vergeten!

De Hardloper nr 2, blad met de Sneeker backbone, is uit! Morgen kopen en...het hoofd draineren (om maar in termen van de kavelovergang te blijven) met hardlopen, de rondweg van Sneek ca 11 km.
Trainen voor de marathon van Luwadden.....of is het toch verstandiger om maar de halve te doen? Je wordt ouder papa...!!!