vrijdag 9 februari 2007

Brand

In één van mijn avondbladen de LC yn FREED een mooi artikel van Halbe Hettema over de enige overgebleven Hylper IJsselmeervisser, Sipke Bootsma (62)
Sipke krijgt de vrije hand om zijn visie over de Vissers, de paling, het palingvissen en de palingstand in het IJsselmeer te geven. Een mooi tegenwicht, maar Sipke moet er voor waken, dat hij - als ijsselmeervisser- niet teveel in de slachtofferrol gaat zitten!

De Inpecteur voor de gezondheid wil mijn boxing-sparring-partner Jacob Brandsma aanklagen
Justitie onderzoekt Ozon Tandzorg Sneek, staat er in de LC van 8 februari 2007.
Jacob Brandsma van Ozon Tandzorg in Sneek ligt onder vuur van de Inspectie voor de Gezondheidzorg. Die heeft aangifte tegen hem gedaan bij het openbaar ministerie. Officier van justitie Pieter van Rest uit Groningen beslist binnenkort of hij tot strafrechtelijke vervolging overgaat. Brandsma zegt zelf dat hij binnen de wet blijft met zijn pijnloze tandzorg zonder boor.
De Sneker behandelaar gebruikt een apparaat dat zuurstof omzet in ozon. Via een kapje dat hij op een tand of kies plaatst, richt hij een heilzame straal ozon op het tandweefsel dat door bederf is aangetast. Gaatjes vult hij zonder eerst te boren. ,,Ik geef de natuur een kans om tot herstel te komen.''aldus Brandsma!
Die groninger officier van justitie Pieter van Rest kan zijn tijd veel beter besteden! De rol van Bloedhond van Justitie speelt hij maar om echte boeven achter de tralies te krijgen.
Jacob doet namelijk niets wat verboden is volgens de wet. Er zijn in Europa honderden van dit soort behandelcentra. Mensen zijn daar heel tevreden over!
Als je voorkeur uitgaat naar een reguliere tandarts, so what!!??? Zeur niet......Just Do It!!!
Ik sta achter Jacob! ...............
Poaten af fan de Brand!!