vrijdag 12 januari 2007

De afgelopen week...

  • Maandagavond snoeihard getraind onder leiding van Mark Potma. Volgens Mark moet de ingeslopen luiheid van kerst en oud-en-nieuw eruit! De hele week als stijf in myn beelch. Hardlopen wordt zo ook niks, deze week.....Lui, die er verstand van hebben zeggen, dat je na een zware inspanning heel veel water moet drinken om de spierstijfheid op te heffen!!??? Bij mij ligt het accent deze week op vermoedelijk en voornamelijk Rode Wijn!
  • Dinsdag. een hoop gesodemieter met de (achter-en rem) lichten ( lampjes) van mijn rode VW Golf (Wie anders?) Uit eindelijk allemaal weer gelukt!
  • Woensdag Nieuwjaarsreceptie van de Dienst Landelijk Gebied Regio Noord in Haren (gr) Peptalk van organisatiegoeroe Prof. Dr. Geert Sanders. Inspirerend optreden van Geert (62), maar voor mij bevatte zijn optreden niet echt nieuwe elementen. Daarvoor met mijn collega E. nog onderdelen gehaald bij het bedrijf Franseauto.nl op een kaal en onherbergzaam industrieterrein in Groningen. Handig en goedkoop, zo'n internet-auto-onderdelen-specialist-voor-alle-typen-franseauto's
  • Donderdag Bericht van de Rechtbank-Leeuwarden. Meervoudige Kamer. In alle drie zaken in het gelijk gesteld. Dat brengt een stukje duidelijkheid in het landinrichtingsproject waar ik en vele anderen in 2007 weer in en mee "verder" moeten! Vandaag kennisgemaakt met een deel van het bestuur van de Agrarische Natuurvereniging Aalde Delta. Deze club is actief op het gebied van particulier natuurbeheer in de gemeente Opsterland. B is vandaag jarig! Proficiat! Ik (ge) herdenk de sterfdag van mijn zuster A,
  • Vrijdag, normaal vaak mijn vrije dag, maar de gehele dag in Luwadden gewerkt. R.ook, maar dan in het Antonius in Sneek.