Doorgaan naar hoofdcontent

Naar Liwadden!

Vandaag is het weer eens de hoogste tijd voor een onvervalste prijsvraag. Ik maak het jullie deze keer niet echt gemakkelijk! We spreken af, dat we googlen achterwege laten! We gaan voor de parate (sport)feitenkennis. De vraagstelling is tweeërlei en staat aan het begin van dit home-cooked clipje! De eerlijkheid gebied mij te zeggen, dat ik zelf ook de vragen niet meer kan beantwoorden. Dus ik reken op jullie! Over de uitslag kan uiteraard niet worden gecorrespondeerd, maar eeuwige roem is zeker je deel. De hoofdprijs is één jaar linkpartnerschap op dit weblog. We beginnen op de late morgen aan de Leeuwarderweg in Sneek met een gemiddelde snelheid van 44,4 km/uur en drie koplopers op één minuut en vijf-en-vijftig seconden van het peloton!
Aan de bermvegetatie en de kleding van het aanwezige publiek te zien, schat ik in, dat we ongeveer de derde helft van de maand juni schrijven. Aan het einde van het filmpje hoort u het commentaar op dit evenement en een onversneden persoonlijk citaat van R!
Kom op, maak me los en mail mij het juiste antwoord op de vragen aan het begin van het filmpje vóór vrijdag 14 december a.s. 00:00 uur.

video

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond