Doorgaan naar hoofdcontent

Luie Hond

Gisteravond, na de laatste werkdag in 2007, heerlijk en veel gegeten en matig gedronken op de kerstborrel van Dienst Landelijk Gebied in het etablissement Liewherne aan de Westerplantage te Leeuwarden. Juist ja... daar in de buurt van de Vrouwenpoortsbrug en de beroemde spykerwinkel van Auke Rauwerda. Gezellig! Veel collega's aanwezig. Dergelijke happenings zijn zeker wel aan mij besteed! Glaasje op, laat je rijden!
Daarna nog even naar de kroeg van Johnny, de Pastorie, om vervolgens in het volle Theater Romein Pop tempel even verderop in Leeuwarden, nog te genieten van het één van de drie afscheidsoptreden van de Nederlandstalige reggae (deels Friese) band LUIE HOND.*)
Zaterdag a.s. is het laatste. Ze kappen er mee door gebrek aan geld en motivatie.

*) R heeft pianoles gehad van Luie Hond bandleider en toetsenist Arjen Kiel.


video

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

For a Limbo Dancer