Doorgaan naar hoofdcontent

The Look of Love

Eind november kreeg R van haar zuster B uit Workum de laatste CD van de Amsterdamse zangeres Trijntje Oosterhuis met het Metropole Orchestra, The Look of Love, kado voor haar verjaardag. Deze CD is uitgebracht op het beroemde Blue Note label / The finest Jazz since 1930. Trijntje maakte vroeger samen met haar broer Tjeerd, deel uit van het duo Total Touch, Tjeerd en Trijntje.
Trijntje zingt nummers uit het songbook van de beroemde Amerikaanse componist Burt Bacharach. Vrijdagavond had Ivo Niehe in zijn tvshow o.a. een item over Trijntje, die inmiddels woonplaats Amsterdam verruild heeft voor het Nood-Hollandse platteland en aan een tweede bacharch-album werkt. Je zag Trijntje gepassioneerd aan het werk in de studio in Amerika met de oude Maestro Bacharach. Het beeld en het geluid van die twee was krystallclear! Niets aan toe te voegen, Horscategorie! Omdat de cirkel van de inhoud-strekking van de logjes op dit weblog rond moeten zijn, mijn persoonlijke link of - associatie hebben, toon ik onderstaand mijn video-beelden van zangeres Trijntje Oosterhuis, die samen met de pianist Michiel Borstlap, haar eerste schreden zet op het pad van de Jazz . Deze mooie rauwe video-opname maakte ik een paar jaar terug op de Uitmarkt in Amsterdam. Real People, Real Music, Real Jazz.

video

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond