Doorgaan naar hoofdcontent

Een zwerver..........voor velen de Kerstsong allertijden

Vandaag op de vierde adventszondag........
"I first heard this song on NPR (National Public Radio) in 1993 when they played an excerpt during a critique of the album which had recently been released at that time. I've had the video on videotape for many years and have only recently found a way to transfer it from an old videotape to YouTube. Hope you like it!" aldus de maker van dit clipje op You Tube.
Jesus' Blood Never Failed Me Yet. [...]Onlangs hoorde ik het prachtige Jesus Blood Never Failed Me Yet van Gavin Bryars weer eens terug. Het is een lied met een verhaal. Een - bij toeval gevonden stukje tape - waarop de zang van een onbekende zwerver op straat is opgenomen op tape. Hiervan is een stukje tape bewaard gebleven, Enkele flarden uit het hart gezongen teksten zijn de basis van het nummer. De zang van deze eenvoudige dakloze zwerver is er één van een ontroerende nederigheid en ongekende openheid, let ook op het moment, waarop Tom Waits invalt! Dit is een Kerst-Mantra van de opperste buitencategorie voor iedereen en brengt het Licht in een donkere wereld!

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond