Doorgaan naar hoofdcontent

Weblog New York You Tube

Het komt de laatste tijd nog al eens voor, dat ik mijn weblog op leuk met mijn eigen gemaakte en soms gejatte filmpjes/clips, die ik op YouTube heb gezet of vanaf heb gehaald. Een eigen kanaal op You Tube is erg leuk, gebruikersvriendelijk en je waant je bij een soort mondiale subcultuur. Google heeft recent You Tube overgenomen en de grote media sterren, zoals Oprah Winfrey en andere lui, lagere goden, die de media toch al controleren, moeten zo nodig ook een eigen kanaal. Dat geldt ook voor de jonges en famkes Omròp Frylân. Ze voegen in het geheel niets extra's toe. Het is meestal bestaand materiaal en footage waar ze verder toch niks mee kunnen. Dat dumpen ze op het internet. Gisteravond timmerde Oprah in New York flink aan de weg met een geheel aan dit onderwerp gewijde show.
Het NRC weblog/New York bericht hierover!

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel