Doorgaan naar hoofdcontent

Just for the RecordDit apparaatje net aangeschaft bij de Aldi. "Ein sonderangebot bei'm Aldi"
Verbluffend simpel te installeren en bijzonder handig in gebruik. Geen problemen met Windows-Vista. Super goed resultaat van analoog naar digitaal.
Oud videomateriaal opnieuw ontdekken en voor hergebruik geschikt maken.
Onderstaand een clipje van de sneeker hardcore band Inneract uit 1998.
Zij zetten in dit filmpje een vaag jongerencentrum ergens in de Achterhoek op zijn Kop. Heeft iets met de Kunstbende te maken, denk ik! Sit d'r mar niet ove-rin: "t is toch noch goëd komen met dy jonges!!
Inneract: bezetting de Sneekers Paul Silvius, Marc Silvius, Barry Osinga, Peter Smit en de uit IJlst afkomstige Teun Mosk.

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond