Doorgaan naar hoofdcontent

Maandach....

De ambities van Groate Bauk zijn niet ongemerkt gebleven in Sneker blogspheren. Haar escapades evenmin. We moeten maar eens afwachten welke wendingen haar intriges in BS-land binnen kort aannemen, bij de volgende serie succesvolle voorstellingen van de BSA. Gaat ze samen met haar Lover naar de ander kant van de plas of blijft het funzen in Sneek? Who tells the Story of this Bitch? Stick (Wine)?

Vanmorgen Station-Noord 8:04 uur, neemt de inzet van Arriva-materieel tussen Sneek en Lwd (uit piëteit voor Sybe Karspel spreek ik dit woord bij voorkeur niet op maandag uit!) echt schandalige vormen aan. Het werkvolk werd weer als een school haringen in een ton in die veel te kleine Spurt, gedreven. Passagiers uit Mantgum stonden daarna bij elkaar op de hakken. Mede sneker passagier BGMK nodig ik uit dit incident mee te nemen in het zwartboek. Te zijner tijd maar bekijken of we een klacht kunnen indienen dienen bij de verantwoordelijke Gedeputeerde. Aanklacht wanprestatie van Arriva!

Vanavond hoorde ik op boksen, een nieuwtje. De bekende Sneker Ozontandzorgdeskundige Jacob Y. Brandsma heeft de faculteit tandheelkunde van de Universiteit van Nijmegen uitgedaagd met een wedstrijd in het verdrijven van kiespijn. Wie helpt een patiënt het snelst van zijn kiespijn af??? That's the question! Saillant detail is, dat een bekende uit de Brandsma familytree:de zalige Titus Brandsma uit deze bekende Roomse Friese Dynastie de Universiteit van Nijmegen heeft opgericht. Nadere details - indien bekend - volgen!

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel