Doorgaan naar hoofdcontent

Luka Bloom

Speelt a.s. woensdag 17 oktober in de Oosterpoort te Groningen. De kaartverkoop via de ticket service is al gesloten. Een veeg teken als je er op korte termijn nog naar het optreden toe wilt. Wij hebben nog ijzers in het vuur. Woensdagavond op de bonnefooi naar de Oosterpoort in Groningen lijkt risicovol, maar levert vaak wel een entreekaart op. Op het laatste moment zijn er altijd mensen, die afhaken om welke reden dan ook en die hun kaartje voor de entree van de schouwburg aanbieden.
Vandaag grotendeels achter de computer doorgebracht. Mails verzonden over de organisatie van de Waterpoort cup. Alle vrijwilligers op de hoogte houden over veranderingen, over de actuele stand van zaken en zoveel mogelijk informeren en over hun inzet/bijdrage op het toernooi. Voor een vrijwilligerscoordinator blijft communicatie het toch het sleutelwoord.
Vanmiddag even voor een boodschap in de Stad geweest. Bij de Xenos ligt de kerstversiering al in de schappen.


Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond