Doorgaan naar hoofdcontent

Noord Nederlands Orkest

Vanmorgen zo stijf als een plank opgestaan. De drie rondjes van de Schuttersveldloop van juster-joun sitte my noch yn 'e lea. Zo'n loopje op de woensdagavond is een prachtige manier om de week even door te zagen en de (werk)stress eruit te jenzen. Ik heb met veel plezier gelopen. Het ging lekker! Tijd:53:12. Verder deze week mijn lichaam laten herstellen. Vanavond natuurlijk naar de Kolk.Samen met soulmate R. Weer of geen Weer. Tout bloggend Sneek schrijft er de hele week al over. Su mutte we't hewwe!Gebeurtenissen in de Stad, van deze omvang en kaliber moeten we koesteren en polijsten! Music Keeps the Spirits High! Het Noord Nederlands Orkest met Pink Floyd reportoire op een groot podium. Ik ben benieuwd hoe het zal klinken. De playlist is bekend. De volgorde van de nummers varieert misschien per optreden. Heeft al in de krant gestaan. Voor de echte liefhebbers van Pink Floyd uit Sneek heb ik iets moois in de aanbieding. Een CD-ROM met alle LP's van Pink Floyd op mp3 formaat. Aan de eerste vijf meeltjes (5) van mensen die oprechte interesse hebben en die op volgorde bij mij binnenkomen, stel ik een gebrand exemplaar van dit hebbe-dingetje, gratis, ter beschikking. Gewoon een geste van fens onder elkaar, nou! Deze aanbieding start direkt, na het nno-concert van vanavond en duurt tot zaterdagmiddag 21 september 2007 om 17:00 uur.
Lees voor de aardigheid ook nog eens mijn logje van 21 juli 2006Posted by Picasa

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen herbouwd is ook een black box en in de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Wie wil er nu gewoon zijn?

De rentmeester aller rentmeesters Sybrand van Haersma Buma presenteerde onlangs de Gewone Nederlander tijdens de H.J. Schoo lezing. In de NRC van vandaag wijdt Lamyae Aharouay er een column aan. Ik vroeg mij af - bij het lezen van haar column - of ik eigenlijk wel een gewone Nederlander ben. Zou ik - met mijn geboorteplaats Hylpen, mijn langdurige Sneeker domicilie, mijn Friese identiteit en mijn Nederlandse paspoort - nog wel een gewone Nederlander zijn? Opgevoed zoals zovelen met het Nederlandse calvinistische credo "doe-maar-gewoon-dan-doe-je gek-genoeg" Misschien weet Lamyae het antwoord? Ik verdenk haar van een behoorlijk inzichtelijke helicopterview. Daarom stuurde ik  haar een mailtje. Eigenlijk, met de vraag hoe gewoon ik wel niet ben.
Beste Lamyae Tja.. de gewone nl-er. De vraag stellen is simpel; het antwoord....? Ik (67) geef je een subjectieve dwarsdoorsnede  van mijn bestaan door middel van circa twaalf jaar bloggen (3060) en twitteren (ongeveer 20.000 tweets) …

First batch Denim

Helemaal zonder narcistische trekjes kom je er niet. Zeker niet als blogger! Gisteren ontving ik mijn absolute nouveauté op het gebied van spijkerbroeken. Ik bezit er nu één van de eerste driehonderd van the first batch ever afkomstig van Chris en Gavin van het eigenzinnige jeansmerk Ullac afkomstig uit Londen. De broeken worden per stuk gemaakt in een kleine italiaanse familie fabriek in Urbania. Er  wordt gefluisterd dat deze familie als 's wereld beste jeans in elkaar zet. Ik kan dat nu beamen en bevestigen. Het dragen van deze karakteristieke heavy, raw. 16oz selvedge en duurzame denim  geeft mij hetzelfde gevoel als mijn allereerste in 1965. Dat zegt toch wel wat.

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel