Doorgaan naar hoofdcontent

Chairman

Maandag is meestal niet mijn favoriete blogdag. 's avond ga ik altijd van 19-21 uur naar boxtraining. Meestal moet daarna de krant van zaterdag en zondag nog doornemen. In het weekend komt het er vaak niet van. Vanavond is bekend geworden wie de nieuwe voorzitter van de PvdA is geworden. Pronk dus niet. Ik snap echt niet waarom Pronk zich op zijn 67e kandidaat heeft gesteld voor het voorzitterschap. Pronk heeft een enorme staat van dienst in binnen en buitenland. Minister van Ontwikkelingssamenwerking, die er echt iets toe heeft gedaan. Zijn recente optreden in Darfur dwong veel respect af. Een prominente adviesbaan binnen de PvdA ligt volgens mij veel meer in de rede! Of zou Pronk zijn eigen compententies nog niet echt(willen)kennen??

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel