Doorgaan naar hoofdcontent

Friso

Vanmorgen weer gekeken naar een van mijn favorite TV programma's Het Vermoeden. Dit programma behoort zo langzamerhand tot een mijn zondag-morgen-rituelen. Gaste Diana Vernooij sprak over meditatie, over de oecomenische gemeente De Duif in Amsterdam en natuurlijk over de Liefde en gelukkig zijn.

Ik ben heel tevreden over de inhoud van mijn logje van 12 augustus.
De tekst hiervan is onlangs in zijn geheel geplaatst in het Workumer blad de Friso.

Het blad verschijnt eens per week en bestaat al sinds 1871. Het is bedoeld om de inwoners van de Gemeente Nijefurd te informeren.

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond