Doorgaan naar hoofdcontent

Noorderhoekers op de achtergrond.....

Johan Vogelzang, mede eindredakteur van de Hardloper meelt mij het volgende:
Hardloper Gerard Nijboer vindt de tijdens het WK in Osaka door de IAAF voorgestelde strengere dopingstraffen nog lang niet ver genoeg gaan. Schorsen voor het leven én al hun prijzengeld terug laten betalen, is zijn mening. Dat vertelt hij in het maandblad De Hardloper, welke aanstaande donderdag in de winkels ligt op 2500 verkoopadressen in Nederland.
Met nog veel meer andere leuke hardloopachtergrondverhalen over bijvoorbeeld Yogarunning, (ex-)borstkankerpatiëntes die de Dam tot Damloop lopen, steepleloper Simon Vroemen die vertelt over zijn training richting de pre-Olympische maraton van Peking, iemand die met een pacemaker hardloopt, een ultalopende arts die vertelt dat lange afstanden hardlopen best gezond kan zijn en nog veel meer..... Op de cover staat Simon Vroemen (op de achtergrond sneker noordehoek publiek) gefotografeerd tijdens de afgelopen zaterdag gehouden, av horror klassieker Sneek-Bolsward-Sneek 2007.

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel