Doorgaan naar hoofdcontent

Eerste rang bij vlootschouw.

De jeugdige feestbemanning van dit z.g. Vaarhuis wilde vrijdagmiddag aanleggen aan de kade tegenover het appartenementencomplex Stuyrwold, naast de inmiddels ook afgemeerde Poieszboot, voor een te gek plaatsje, om de traditionele Sneek Week Vlootschouw vanavond eens van dichtbij te bekijken. Je voelt op je klompen aan "dat geeft stront aan de knikker"!! Inderdaad de relaxte bemanning (jong, superballen en met een glaasje witte wijn aan het roer, maar wel van het goede soort, dat zie je zo!) van dit opmerkelijke varende voertuig werd door bewoners van het Sneker appartementencomplex Stuyrwold op niet mis te verstane manier kenbaar gemaakt, dat zij aan dit stukje van de kade niet welkom zijn! Not-in-my-backyard. Zij willen vrijdagavond exclusief uitzicht op de vlootschouw. De Poieszboot is natuurlijk welkom! Deze bejaarde Stuyrwolders werden door het sneker supermarktconcern verrast en gepaaid met een voor de hand liggend flesje franse wijn. Gelukkig zijn het die jonge mannen die een goede opvoeding hebben gehad. Zij kiezen niet voor het konflikt, maar voor de gezelligheid: een alternatief aan de Pampuskade. Zij zien in, dat een zo'n uitzicht-belemmerend-vaarhuis aan de plaatselijke kade de local-limit is, voor het Stuyrwoldse Bejaardengilde.
Chapeau, respect, een-nul voor de jeugd-van-tegenwoordig!
Posted by Picasa

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Voetbalfeestje op Herfstavond

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's en waarden zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel