Doorgaan naar hoofdcontent

Sly, Ornette en Liwadden

Hij was er wel! Zondag j.l. op het North Sea Jazz Festival in Rotjeknor: Sly Stone. Twintig minuten opgetreden, inclusief plaspauze.
De habitus van toen (zie mijn logje van 14 juli j.l.) en zijn hedendaagse verschijning is nog steeds hetzelfde. De muziek heeft in kracht ingeboet. Dat is niet jammer want die Jazz neemt veel van een mens!
Ik kom ook nog even terug op Ornette Coleman. Die andere beroemde gast op het NSJF.
check Bieslog. Wim is een onvervalste fen. Heeft er volgens mij ook veel verstand van. Hij laat je -als je er open voor staat - aan de hand van geluidsfragmenten horen - van welk een buitencategorie Ornette Coleman is!

In mijn middagpauze heb ik nog even naar binnen geloerd bij de Harmonie in Liwadden om te kijken welk citaat van Ornette - in blauwe glazen neonletters- aan de want hangt. Ik kon vanwege de schittering in de ramen, niet naar binnen kijken.

Mijn foto-archief bied de oplossing:


Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond