Doorgaan naar hoofdcontent

Marktstraat Matinee

Vanmiddag voor mij de kick-off van de Sneker Simmer 2007. De vlaamse zangeres Micheline van Hautum stond op het podium op de Marktstraat met nostalgische liedjes uit de jaren ‘30 en ’40. Behoorlijk wat publiek voor Sneker begrippen genoot van haar reportoire o.a. liedjes uit de tv-serie The Singing Detective, maar ook een van mijn favoriten " Macky Messer" uit de drie stuivers opera van Bertolt Brecht. Mooi optreden van vakmensen die heel dicht bij zichzelf bleven. Het verveelde geen seconde!
Speciaale gastoptreden ook nog, van een australische zangeres en de zangeres van de friese band Souldada. (sorry, de namen ben ik even kwijt) Het publiek op de markstraat nipte aan een drankje en genoot zichtbaar!
Ook de in het publiek aanwezige Wethouders van Sneek, Andries Eckart en Tom Metz. In het Stadhuis een team en in de IrishPub een team!
Duidelijk ook liefhebbers van dit genre muziek.
Dan kon je wel zien! Mooi!
Posted by Picasa

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond