Doorgaan naar hoofdcontent

Kyokushin Jeugddag Sneek 2007

Vanmorgen even gekeken bij de sportmarkt ter gelegenheid van de opening van het nieuwe sportpark de Schuttersheuvel. Mooi, dat al die sportverenigingen nu eindelijk een plekje onder de zon in Sneek hebben. Ik denk hierbij speciaal aan de kaatsers, de schaatsers (skeelerbaan) de korfballers en de wielrenners (prachtige wielerbaan) niet te vergeten. Mutte we met syn allen in Sneek nog even iets voor Black Boys fesinne en regele! We kenne Black Boys, ondanks domme fouten in't verleden, door wie dan ok maakt, niet stikke late, lykt mij!

Daarna nog enige foto's gemaakt van de Jeugddag van Sportclub F&F.
Dat die volwassen full-contact Kyokushin jongens en meisjes, naast het beoefenen van zo'n intensieve en snoeiharde gevechtssport op top-nivo, het volgen van een opleiding en/of het hebben van een verantwoordelijke baan, nog zoveel aan de sneker (jeugd)samenleving terug geven , ontroerd mij. Ik word daar nederig van!


Posted by Picasa
Posted by Picasa

Nog meer foto's van de Jeugddag bekijken?......Op het plaatje klikken:
Jeugddag F&F 2 juni 2007

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel