Doorgaan naar hoofdcontent

Wuttels


Je leest in de krant gemakkelijk over kleine berichtjes heen. In de NRC van gisteren 30 mei 2007 stond een stukje over de uitreiking van de Charlotte Kohler Prijs voor jonge theatermakers. Deze prestigieuze prijs is dit jaar o.a. gewonnen door decorontwerper Theun Mosk. Deze Theun Mosk is oud leerling op de Sneeker RSG. Theun heeft de bodem voor zijn carriere in het theatervak gelegd als drummer van de fameuze Sneeker hard-en grindcore band Inneract.
Als je goed nagaat loopt er in de loop der jaren een enorme batterij cultureel talent in het Westen rond, met de roots (wuttels) in Sneek!
Mutte we echt trots op weze!


Die jongens van toen..........se binne nog jong!!
Inneract, dat waren Paul Sylvius, Barry Osinga, Mark Sylvius, Peter Smit, en de nieuwbakken theaterprijs-winnaar Theun Mosk, achter de drumkit!Posted by Picasa

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

For a Limbo Dancer