Doorgaan naar hoofdcontent

Waterpoortcup 2007

Vanavond een uurtje in kroeg de Bankier doorgebracht. (jammer, dat er in nog geen rookverbod in de kroeg bestaat) Samen met oud fierljeptopper Pieter Bult en karateka Marc Bootsma, intensief gesproken over sportsposering en vrijwilligersbeleid rond de organisatie van de Waterpoortcup.
Marc en ik zitten in de organiseergroep van de Waterpoortcup (20-10-07).Pieter is verenigingsconsulent bij Foarset. Sponsoren kunnen in ruil voor geld, materiaal of dienst van ons als tegenprestatie krijgen: communicatiedragers, faciliteiten en activiteiten. Ast-Mut-Feune-We-Onse-Haaren, trekken een Hugo Boss maatcostuum aan en gaan voor elk bedrijf op de foto
Onze conclusie is: de tijd van erover lullen is voorbij! Gewoon beginnen en d'rop af! Alle durf verzamelen. Alle charmes, die we ongetwijfeld hebben, gooien we in de strijd. Go & Bang!!!De Activity Foundation heeft een prachting internationaal jeugd karatetoernooi, waar we ontzettend trots op zijn. We hebben sponsoren echt wat moois aparts en bijzonders te bieden. Wij zijn geen dertien-in-een-dozijn!Wie zich met ons indentificeert komt terrecht bij begrippenkaders zoals: uithoudingsvermogen, stabiliteit, never-give-up, stoer, karakter, originaliteit, What-you-see-is-what-you-get, kracht, explosieviteit, glas-is-altijd-half-vol, in-balance en natuurlijk Het Hart de De Ziel!

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

For a Limbo Dancer