Doorgaan naar hoofdcontent

Tobias Smitsonia


Vanmorgen bij Runnersworld in Luwadden (advertentiesponsor van het programmaboekje van de Kyokushin Waterpoortcup Sneek) en van-je-sponsoren-moet-je-het-hebben, een paar nieuwe loopschoenen gekocht. Mijn asics gel nimbus van 2005 aan de kant geschoven. Nu is mijn keuze is gevallen op de "hard-boiled" Saucony's Tryumpf. Een neutrale loopschoen voor de wat zwaardere loper. Ik ben hier super blij mee! Ik heb al eens eerder Saucony's gehad. Op die schoenen heb ik mijn allereerste halve marathon (Amsterdam) op gelopen. Die voldeden prima! Zaterdagmiddag pak ik een training van ca 12 km langs de Rondweg om ze uit-te-proberen!
Primaire doel is om mee te doen aan de Stratenloop van Hylpen op 18 mei. Daarna doel twee, de Lus van Akkrum op 6 juni en vervolgens de halve marathon fan Luwadden op 10 juni. Een week daarna heb ik zomervaktie! Kan ik dan uitrusten!

Ook vandaag een beetje aan het rommelen geweest met de zegeningen van Windows Vista. Ik heb met mijn fotocamera een filmpje van onze kat in de tuin gemaakt, en in elkaar gezet door middel van het programma Windows Movie Maker. Dit programma is een onder deel van Windows-Vista. Het is toch een heel geklooi, zeg maar door trial and error, geweest om een beetje goed en logisch resultaat te krijgen. Mijn doel is om mijn katte-filmpje up te loaden naar mijn You Tube account. Check of het gelukt is !

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel