Doorgaan naar hoofdcontent

Kyokushin Springcamp 2007

Vrijdagavond opende wethouder Tom Metz in de Sneeker Sporthal het Springcamp 2007 van de Holland Kyokushin Union, georganiseerd door de Sneeker Activity Foundation. Tom Metz was laaiend enthousiast over de manier waarop de Sneeker Kyokushin karateka's hun sport beoefenen. Boordevol passie!!
Het karatekamp staat onder leiding van twee beroemde japanse Shihans Shigeru Tabata en Yasuhiro Shichinohe.
Wat me opvalt is dat jong, oud, mannen,vrouwen, jongens en meisjes gewoon meedoen. Er is een hierarchie op basis van de kleur van de band. De kleur bepaalt de plaats in de groep. Zwarte banders staan vooraan in de rij. Zij zijn hoog in de hierarchie.
Dat geeft duidelijkheid en schept kader. Met uw welnemen.....Karate is de ultime sport voor een positieve ontwikkeling voor jonge mensen!
Een paar bekende namen van mensen die aan Karate deden of nog steeds doen, zijn: Koning Juan Carlos van Spanje, Premier Poetin van Rusland. Ik hoorde onlangs, dat de kinderen van Richard Krajicheck en Daphne Deckers ook op karate zitten. Ik weet wel waarom!!
Ik heb vrijdagavond een korte impressie van de start van het kamp gemaakt en op Youtube gezet!

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Voetbalfeestje op Herfstavond

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's en waarden zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel