Doorgaan naar hoofdcontent

Pykjes

Vanmorgen om half zeven opgestaan. Belangrijk missie voor de boeg! Direct na het douchen, voordat ik naar mijn werk ga, achter de PC om online in te schrijven voor de Terschellinger Berenloop op zondag 4 november 2007 (inch allah) Dat is gelukt voor de 21,1 km !!
Ik behoor, behoudens tijdige betaling, tot de uitverkorenen, die een startbewijs hebben bemachtigd. Daarna de firma Rederij Doeksen via het internet zakelijk doch dringend en nederig gevraagd voor een plaatsbewijs op een van hun daartoe bestemde vaartuigen naar het waddeneiland Terschelling. Zonder boot geen Berenloop! Via mijn Mastercard is dat ook gelukt! Mission completed! Na de zomervakantie ga ik voorzichtig in de weer met een trainingschema. Misschien ga ik ook wel meetrainen met de groep van Hero op de vuilstort. Ik realiseer me net dat de voorbereiding van de organisatie van de Waterpoortcup dan ook in volle gang is!Ook doe ik vandaag met grote blijdschap konde van het grote wonder van de rode kopjes. De super nakomelingen van Baruch en Ebru Fulicia-Atra. Meerkoeten met een dubbele naam, dus met blauw bloed. Ik denk oude land-adel, bij voorkeur domicili houdende in het zoete binnenwater. In hun nest bij ons in de vijver zijn al enkele jonge pykjes voorgesorteerd op hun broertjes/zusjes, die nu nog in de eierschaal zitten. Ze staan op de drempel om hun rol te spelen als radertjes in het wiel van het Theater van Moeder Aarde! Morgen op dit log een YouTube-filmpje van het jonge stel Baruch, Ebru & Kids. Ze zijn door ons bewust vernoemd naar een een tweetal minder, min-of-meer-bekende-BN'ers, maar hierover later meer!

Ik blijf bij mijn overtuiging.........Wie niet in Wonderen gelooft is geen realist!
Posted by Picasa

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel