Doorgaan naar hoofdcontent

God's Google

Vandaag een discussiegroep bij Google aangemeld. Hier kun je voorzover we dat toelaten, onze vorderingen met de organisatie van de Waterpoortcup 2007 volgen.

Vanmiddag mijn voorgenomen hardloopcircuit afgewerkt. Onderweg rustige benen en mooie vloeiende gedachten en ideeen in mijn hoofd. Ik weet het zeker: Paul Verhoeven moet dat boek van die Jan Siebelink verfilmen, hij is de enige met de juiste achtergrond en vakmansschap !!
Deze uitgesproken mening is hoogstwaarschijnlijk het gevolg van het feit, dat ik al lange tijd, een fan van Paul Verhoeven's werk ben en omdat ik het hem gun!

Vanmiddag werd ik op de Oosterdijk aangesproken door Gerda D. Ze had op mijn weblog het oorspronkelijke Onze Vader (uit het Arramees) en door mij in Hylper Wodden als Myn Feer overgezet, gelezen. Ze vertelde, dat ze de tekst had geprint voor haar geboren en getogen Hylper gelovige tante van 89, en reeds lang woonachtig in Sneek, maar nu in de Parkverzorgingsflat Sneek. Mooi nou....

Vannacht de klok een uur vooruit.......of achteruit, of voor/achter/voor/achter......?!! Dat uur later, of eerder, had om mij ook wel eind april, in mogen gaan! 't is elk jaar weer wennen......ik moet de eerste zondag in de zomertijd, mijn biologische klok altijd opnieuw resetten!

Bètaversie van Google Discussiegroepen

International Waterpoort Cup Sneek Kyokushin
Naar deze groep gaan

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

For a Limbo Dancer