Doorgaan naar hoofdcontent

Een mooie zondag in maart.....

Van links (rode shirt) Saher Yousef naar rechts (in het blauw) Gerrit Kramer hedenmiddag de respectievelijke nummers een en twee op de halve marathon van de Ronde van Wymbritseradiel.
De nummer 3 van vandaag werd Jan Albert Venema uit Bolsward, alias Running Mister Hardcore Tattoo. Jan Albert maakt binnenkort exclusief voor mijn weblog INTERALPHANSKE, een persoonlijk wedstrijdverslag over zijn voorbereiding op de Marathon van Rotterdam en van zijn belevenissen onderweg in deze Ronde van Wymbritseradiel 2007Het was vanmiddag een gekkeboel bij Min 12, op de hoek Singel-Kleinzand. Het ijs was niet aan te slepen. Door het zonnige weer puilden de ijslustige klanten van alle leeftijden de deur uit!


Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond