Doorgaan naar hoofdcontent

Brand

In één van mijn avondbladen de LC yn FREED een mooi artikel van Halbe Hettema over de enige overgebleven Hylper IJsselmeervisser, Sipke Bootsma (62)
Sipke krijgt de vrije hand om zijn visie over de Vissers, de paling, het palingvissen en de palingstand in het IJsselmeer te geven. Een mooi tegenwicht, maar Sipke moet er voor waken, dat hij - als ijsselmeervisser- niet teveel in de slachtofferrol gaat zitten!

De Inpecteur voor de gezondheid wil mijn boxing-sparring-partner Jacob Brandsma aanklagen
Justitie onderzoekt Ozon Tandzorg Sneek, staat er in de LC van 8 februari 2007.
Jacob Brandsma van Ozon Tandzorg in Sneek ligt onder vuur van de Inspectie voor de Gezondheidzorg. Die heeft aangifte tegen hem gedaan bij het openbaar ministerie. Officier van justitie Pieter van Rest uit Groningen beslist binnenkort of hij tot strafrechtelijke vervolging overgaat. Brandsma zegt zelf dat hij binnen de wet blijft met zijn pijnloze tandzorg zonder boor.
De Sneker behandelaar gebruikt een apparaat dat zuurstof omzet in ozon. Via een kapje dat hij op een tand of kies plaatst, richt hij een heilzame straal ozon op het tandweefsel dat door bederf is aangetast. Gaatjes vult hij zonder eerst te boren. ,,Ik geef de natuur een kans om tot herstel te komen.''aldus Brandsma!
Die groninger officier van justitie Pieter van Rest kan zijn tijd veel beter besteden! De rol van Bloedhond van Justitie speelt hij maar om echte boeven achter de tralies te krijgen.
Jacob doet namelijk niets wat verboden is volgens de wet. Er zijn in Europa honderden van dit soort behandelcentra. Mensen zijn daar heel tevreden over!
Als je voorkeur uitgaat naar een reguliere tandarts, so what!!??? Zeur niet......Just Do It!!!
Ik sta achter Jacob! ...............
Poaten af fan de Brand!!

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel