zaterdag 23 december 2006

Auke Rauwerda

Bijna dagelijks loop ik langs de Vrouwenpoortbrug in Leeuwarden. Daarbij kom ik langs de voortrefffelijke spiekerwinkel van Auke Rauwerda. Uniek. Op hun website zeggen ze het volgende over zichzelf:

De firma Rauwerda is een familiebedrijf dat is opgericht in 1932.
Wij zijn begonnen als leverancier van borstelwaren, schoonmaakartikelen en klompen. In de loop der jaren zijn wij gegroeid tot een bedrijf dat grote bekendheid geniet zowel in Leeuwarden - Friesland als daar buiten. Hoorn des overvloeds
Dit komt voornamelijk doo
r ons grote assortiment en voorraden op het gebied van: hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen, gereedschappen, ijzerwaren, klimmaterialen en nog vele andere artikelen. Bij een bezoek aan onze winkel ziet u dat het interieur van de winkel sinds 1932 slechts weinig aangepast. Hierdoor heeft onze winkel een unieke uitstraling.

Dit laatste over het interieur is juist zo uniek. De sfeer, die dit uit ademt. Ik raad je aan om persoonlijk eens een kijkje te nemen in Luwadden bij Auke! Als binnenkort de sneeuw weer hoog voor huis op straat geruimd moet worden koop dan a.u.b een sneeuwsschuifbord bij Auke. Je koopt dan niet alleen een kwaliteitsproduct maar je krijgt ook een kijkje in hun unieke historische familie winkel!
De doelstelling van Auke is ook zijn jeugdherinnering o.a. door middel van deze spiekerwinkel levend te houden! Prachtig..........modern visionair ondernemerschap, zou je kunnen zeggen!