dinsdag 14 november 2006

Tros Radar - Forum

Maandagavond is mijn vaste boksavond. Dan slaan'k mien ouwe beelch an gruzelementen. Mijn vaste sparringpartner is Jacob Brandsma. Wij binne de oudsten fan de klup! Jacob is rechtstreeks familie van de bekende bolswarder zalig verklaarde pater Titus Brandsma. Verder is Jacob is een te naam en faam bekend staande chiropractor, die veel mensen heeft geholpen. Gin kleine jonge, dus ! Onlangs is Jacob als succesvol ondernemer een bedrijf begonnen in de ozontandzorg. Dit is een behandeling tegen gaatjes en een belangrijk alternatief tegen boren. De oprichting van een dergelijke praktijk wordt je natuurlijk in zo'n supergeordend land als Nederland, niet in dank afgenomen. Al helemaal niet door de gevestigde orde van tandartsen en aanverwanten. Die sturen er meteen hun rijksinspecteurs op af! Jacob daagt inspectie en alle tandartsen van Nederland uit op het forum van TROSRADAR. Zoals een goed bokser betaamt kiest hij op niet mis te verstane (eigen)wijze voor de aanval: Jumping to conclusions often lead to unhappy landings, aldus Jacob die kennelijk ziet, dat de behandeling met ozon in de praktijk bijzonder effectief is!
De sneker Ronald Abelskamp laat zich op dat forum ook niet onbetuigd: We zijn op de maan geweest en op de oceaanbodem, maar de tandarts was nog steeds een drama.....
en de volgende quote, die Ronald in de strijd gooit, is er ook een van een zeldzame schoonheid: Voor ontevreden mensen zijn er geen confortabele stoelen. Ik hoor het Ronald al in het plat sneekers zeggen!
Vandaag lijken de standpunten op het forum te verharden en pakt Jacob Brandsma in een hogere versnelling weer stevig uit naar de reguliere tandzorg:
De OZONTZ techniek is superieur in vele opzichten. Reguliere werkmethoden lijken vandaag onaantastbaar. Morgen kunnen ze als middeleeuws worden beschouwd. Amputeren en met vergif opvullen. Mensen verzieken. Zo ging het vroeger. Komen wij straks achter. Tijden veranderen.
Nog interesse in een potje powerplay?
Overzicht forums/gezondheidszorg/ozontandzorg