Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit oktober 6, 2006 weergeven

Wouter Bos

Sneek, Vanmiddag 14:37 uur, Schaepmarktplein, vrijdag 6 oktober 2006.
PvdA frontman Wouter Bos, Absolute Prince-Charming, ontmoet in het centrum van Sneek spontaan, gewone mensen, deelt rode rozen uit, beantwoord op een rustige manier vragen van Sneekers, glimlacht veelvuldig, ontvangt talloze schouderklopjes en bewonderende blikken van vele - in grote getale aanwezige - vrouwelijke fans, wordt door iedereen bijzonder veel succes gewenst met zijn campagne en poseert tenslotte geduldig, voor de vele fotografen. Kortom een topper, die vervolgens met zijn speciale exclusieve verkiezingsbusje vertrekt naar een volgende campagne-afspraak!

"The campaign Must Go-On"
In zijn hofhoudig zien we de o.a. de Sneeker coryfeen Minne van Oosten en Andries Eckhardt. De Friese pvda toppers, de sympathieke pvda-gedeputeerde Anita Andriessen en de ietwat nors overkomende tweedekamerlid Jacques Tichelaar uit Heerenveen. Zij dienen als provinciaal sausje over het exclusieve landelijke hoofdgerech…

Bosfan

"Ik heb Wouter Bos een hand gegeven en hem succes gewenst met zijn campagne ",
"Ik kreeg van hem een rode roos " zegt Sneeker R, die stemt op de vrouwelijke nr 2 op de pvda-verkiezingslijst, het huidige tweede-kamerlid Nebahat Albayrak. "Ik ga ervan uit, dat zij integer is over de Armeense kwestie!!

Ik ben trots op R, die altijd duidelijk en zeer overtuigende haar keuzes maakt!!

Vandaag is rood, de kleur van jouw lippen
Vandaag is rood, wat rood hoort te zijn
Vandaag is rood van rood wit blauw
Van heel mijn hart voor jou
Schreeuw van de roodbedekte daken dat ik van je hou
Vandaag is rood gewoon weer liefde tussen jou en mij