donderdag 21 september 2006

Sneek-Programma Music Inn 2006/2007

Vandaag kreeg ik het programma van Frederika Koldijk van de Stichting Music Inn Sneek. Ik beveel prgramma van harte bij jullie aan!!
All Music is Folk Music. Aint ever seen no dog sing no song!!
Music Inn Sneek
Zaal: RSG, Almastraat 5, Sneek
0515-419302 of www.musicinnsneek.nl Voor een gezellig avondje realtime
zaterdag 30 september 2006, dubbelconcert
Johnny Silvo
Veel favoriete folksongs, repertoire dat varieert van jazz en blues tot folk, country en soul.“Ever bubbling”, enthousiast. Meest getalenteerde all-round entertainer, kolossale stem, uitstekend gitarist. Al 40 jaar artiest, levende legende !
Tom McConville & Dave Wood
Goede traditionele violist, unieke stijl en prachtige toon. Geweldige zanger, traditionele en hedendaagse songs. Samen met de jonge talentvolle gitarist David Wood.
zaterdag 28 oktober 2006
John Wright Band
Graag geziene gast bij Music Inn: 15e keer, grote faam als vertolker van hedendaagse en traditionele songs (folk, blues, pop en country). Weet daarmee de harten van zijn publiek te raken. Veel fans in de hele wereld.
vrijdag 8 december 2006, dubbelconcert
Allan Taylor

Sober maar krachtig, gewapend met inventief gitaarspel, warme stem en overtuigende eigen composities. Songs zijn mystiek en melodieus.
Keith Hancock
Bekende naam in Sneek, veel fans, excellent liedjes schrijver en virtuoos trekharmonicaspel. Zang is krachtig en pakkend.
zaterdag 13 januari 2007
Heather McLeod Band
Muziek niet in één hokje te plaatsen. Meest zelfgeschreven songs, geworteld in de traditionele folk en op smaakvolle wijze gemengd met invloeden uit de blues, jazz en pop.
zaterdag 10 februari 2007
Vin Garbutt

Meesterlijk en bij vlagen absurdistisch
entertainment. Songs die de nadruk legden op de milieuproblematiek, lang voordat dat ‘hip’ werd. Nummers altijd scherp en betrokken. Hilarische aankondigingen, omdat het leven er nu eenmaal is om van genoten te worden. Al zo’n 35 jaar in het folkcircuit. 2001 BBC ‘Best Live Act’
zaterdag 10 maart 2007
Cross Current
Afkomstig uit Engeland, Ierland en Schotland, brengen dwarsdoorsnede van Keltische traditionele en hedendaagse songs en instrumentals uit alle hoeken van de Britse muziekwereld. Fantastische muzikaliteit en aanstekelijke spelplezier.
The McCalmans vrijdag 23 maart 2007 of
zaterdag 31 maart 2007: dubbelconcert

Schotse folk met humor, rasmuzikanten en entertainers. Putten vooral uit de rijke Schotse muziektraditie. Weten muzikaal van wanten, bestaan al vanaf 1964, 27 LP's en CD's.
Norland Wind
Seizoensafsluiter van jewelste! Louter topmuzikanten uit de Ierse folkwereld:
van Clannad Ian Melrose, Noel en Pádraig Duggan; de van Riverdance bekende violiste Máire Breatnach, harpist Thomas Loefke en zangeres-gitariste Kerstin Blodig. Een buitenkansje!