Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit augustus 18, 2006 weergeven

Peter van Leeningen en zijn bijzondere uitdaging!!

De Stichting Nederlandse Hart expeditie gaat in de periode van 19 februari tot 20 maart 2007 met een tiental hartpatienten de hoogste berg van Zuid-Amerika (de Aconcagua) proberen te beklimmen. Dit wordt ondernomen om hartpatienten te tonen dat ze nog steeds in staat zijn tot uitzonderlijke fysieke prestaties. De Sneeker Peter van Leeningen gaat ook meedoen. Hij is al druk bezig met de voorbereiding en de training voor deze loodzware expeditie!

Wie is Peter en wat is zijn motivatie?? .....Voor een antwoord op deze vraag. heb ik even wat informatie uit zijn bio van de website geplukt:


Ik ben Peter van Leeningen en ben in Vlaardingen. Mijn ouders verhuisden eind jaren vijftig naar Drachten en daar ben ik dan ook opgegroeid. Ik heb en lange leerweg afgelegd. Van LBO, naar MBO en uiteindelijk het HBO richting werktuigbouw en bedrijfskunde gedaan. Later nog managementcursussen gedaan. Ben nu werkzaam als Algemeen Directeur bij Landustrie Sneek B.V. Tijdens mijn sportieve carriere trof ik mij…