zondag 13 augustus 2006

Zondag-Sunnyday

Gisteravond genoten van een geweldig optreden van Jackson Browne en David Lindley. Jackson op gitaar en piano met zijn buitengewone songs (bovencategorie) en multi-instrumentalist David, tweede stem en virtuoos o.a. op viool, gitaar en op zijn (midden)oosten Oud.
In Mojo Heineken Music Hall te Amsterdam vond het laatste optreden plaats in het kader van hun Europese tournee. De inspanning van deze tour kon je aan het uiterlijk van de heren muzikanten aflezen....... vermoeid, afgetrokken gezichten. Maar niettemin alive-on-stage!! Let The Music Keep your Spirits High Na een totaal van een keer Utrecht, twee keer Den Haag en drie keer Amsterdam in concert, in het bezit van alle CD's en vele bootlegs, zie ik nu reikhalzend uit naar een nieuw album met nieuwe songs!
Bij de FEBO van Rob Cohen, aan de Arena Boulevard ontdekte ik de schoonheid van deze Zilvermeeuw. Het dier houdt zich staande in de urbane wereld rond de Ajaxarena door het nuttigen van gemorste frietjes.
.
Vanmiddag - in het kader van de SBS training - de rondweg om geweest. Veel oudere Snekers on-the-track- gezien, die samen met hun vrouw op de fiets hun wekelijkse trainingsrondje afwerken. Het valt me op, dat vrouwen veel fitter zijn dan mannen. Zij geven ook meestal het tempo aan!
Als ik mij niet vergis zag ik ook Wieger Sinnema oud o.n.s. voetballer vanmiddag - langs de rondweg - zijn running-kilometers pakken. Ik vond Wieger - als voetaller- een beetje arrogant en lui overkomen.. Zelf heeft hij natuurlijk het meeste last van zo'n pose! Maar nu als Runner..........Sjapo Wieger!