Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit juni 25, 2006 weergeven

Activityloop 2006

Ik ben 55 en gisteren voor het eerst van mijn leven gesponsord. Ik moet er wel bij zeggen: uit vrije wil, voor de gehandicaptensport (of zoals je wilt aangepaste sport) in Sneek. Gelukkig heb ik in het algemeen geen gebrek aan liefde en belangstelling, maar dat mensen je spontaan geld geven maakt me gelukkig en blij, maar ook verlegen. De derde Activityloop van Sportclub F&F was in de eerste plaats een grote vrijwilligers happening om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor FDS. Het was gisteren bloedheet, daar op de Sneeker althletiekbaan in Tinga. Om te hardlopen was het veel te warm. In een aangepast tempo lekker ontspannen gelopen! Gelukkig liepen de euris ook moeiteloos het goede parcours, want daar gaat het tenslotte allemaal om!!
Olympisch Kampioen Maria Poiesz, vorig jaar blond, en nu - voor de verandering -met zwart haar, presenteert met passie een clinic zitvolleybal. Dankzij het gebruik van de karatemat van F&F is het heel goed mogelijk om dit nu ook buiten, in plaa…

AFSLUITING OEROL 2006

Vandaag is de afsluiting van het Oerol festival op het Groene Strand Ik heb afgelopen week elke dag naar het Omroep Fryslan Oerol Journaal gekeken. Theaterfestival van zeer hoog niveau. In mijn persoonlijk fotoarchief vond ik nog een foto uit 2001. Rutger, Margarite, Ester en Jiske, vier studenten van de Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle bedachten samen met Sandra een act. De kostuums werden ontworpen en gemaakt door Jochen. Het was bedoeld om zonder toestemming vooraf gewoon mee te doen als eenmalige illegale act op de laatste zondag van het festival. Toevallig liepen ze, die zondag, een filmende Sacha de Boer van het NOS Journaal tegen het lijf. Zij was kennelijk onder de indruk van het geheel, want die zondagavond opende het Elfuurjournaal eenmalig met deze bijzonder kleurrijke act! Lucky Shot!!!