Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit juni 21, 2006 weergeven

RAP

Als je 's morgens een boer wilt treffen, dan moet je wachten tot einde melkerstijd. Zo rond de klok van half tien - koffietijd - is een goeie tijd om met hun af te spreken. Als je komt krijg je altijd koffie met koek! Dus kon vanmorgen wat later naar mijn afspraak/werk. Na het zoveelste RTL4 en NOS nieuws journaal, het dagelijkse Oerol overzicht van Douwe Heeringa op Omrop Fryslan, zapte ik naar MTV. Een oude clip van LLCoolJ kwam voorbij.Ik snap niet veel van die snel rappende newyorkse jongens uit de bronx. Meestal hoor je van die afgewaaide veel te gewelddadige teksten. Die LLCoolJ kende ik, want zijn naam stond ongeveer vijftien jaar geleden, op schooltas van mijn zoon! Hij had daar ook allemaal cassettebandjes van. Hij was en is nu nog fan. Ik had niks met die hip-hop en rap, maar mijn zoon zei: "Deze is echt goed, die moet je in de gaten houden" Dat deed ik dus uiteindelijk.... vanmorgen! Ik heb de tekst even opgezocht.Gaat over de Liefde... alles draait om de Lie…

Activity Loop 2006

Maria Poiesz en Aletta Adema
Nationaal Volleybal team.Activity Loop 2006.

Op zaterdag 24 juni 2006, Sponsorloop op de Atletiekbaan in Tinga. Aanvang ca.11.00 uur.

Ik wil meedoen aan deze sponsorloop en zoek sponsors (jullie! ja .......jullie) voor 0,50 per rondje van 400 meter. De opbrengst is voor de vereniging voor Aangepast Sporten in Sneek "Fit door Sport" (FDS).
Mijn voornemen is 20 rondjes te gaan hardlopen.

Dat is 8 km en dat kost je een tientje voor het goede doel! "Nou foruut, maek my los, der gaet wel faker een tientsje over de balk"!! ELKE BIJDRAGE IS NATUURLIJK WELKOM!!