Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit juni 9, 2006 weergeven

Costa del Oudvaart

Stranden in Parijs langs de Seine, in Keulen, de Tanzbrunnen langs de Rijn en in Amsterdam kunstmatige strandjes langs het IJ en IJburg. Maar bovenal in Sneek, op de openingsdag van de WK voetballen: Costa del Oudvaart !

Bausch & Lomb - Wayfarer II

Door een storing in het verleden (spanningsverschil in de linker en rechter hersenhelft) moet ik, als de zon ook maar even schijnt en bij fel licht een zonnebril op mijn schedel hebben.Ik ben als het ware een soort Roy Orbisson. Er bestaat voor mij maar een zonnebril op de wereld, die bij mij past. Dat is de Rayban Wayfarer 2 (type 1 mag desnoods ook)van Bausch & Lomb.
Helaas is mijn vierde bril op rij - van dit type - door breukverschijnselen en krassen op het glas onbruikbaar geworden. Uit verschillende kontakten met opticiens in binnen en buitenland is mij inmiddels duidelijk geworden dat de Wayfarer niet meer leverbaar/verkrijgbaar is ! Jammer......gistermiddag stapte ik de Pearl op de Oosterdijk binnen om een nieuwe zonnebril aan te schaffen. Ik werd accuut onpasselijk van de actuele lelijke zonnebrillenmode, allemaal hetzelfde. Toen ik in de winkel, het woordje Wayfarer toch maar liet vallen, spitste een van de verkoopsters de oren en ze kreeg een triomfantelijke blik in haar…