Doorgaan naar hoofdcontent

Berichten

Berichten uit april 29, 2006 weergeven

Klein Marokko Amsterdam

Mijn dochter Margarite woont sinds het begin (2004) van haar studie Theaterwetenschappen aan de UvA, op een kamer in de Witte de Withstraat te Amsterdam. Thuis noemen we die buurt gekscherend: Klein Marokko. Hoge huur, dat wel, maar zeggen ze in Sneek: Beter duur, dan niet te krijen! In de NRC van vandaag staat een mooi stukje van Cora Duin over een ontroerend voorval in de Witte de With. Ik heb het even gescand, lees en......glimlach. Het leven is prachtig!!!


Meeltsje fan Henk

Hare Anske, Wat un fantastise site hestou ok Anske! Gek dat ik der earst nou achter kom: gods wegen binne ondoargrondelek must mar denke!
Dank foar dyn aardege woarden, ut klinkt wat opskepperech, en dat is ut ok,
mar ik krij hoe langer hoe mear lui dy't mij spontaan maile over de inhoud
fan myn site/dachboek. Opfallend dat ut sufeul frouwen binne. Gelukkech nou
ok un man dy't posityf is.
He, ik set dyn site bij myn deurferwizings, ut wurdt noch druk in Sneker
lochlaan!
Feul súkses ferder, Henk van der Veer

Singer-songwriters

Onlangs kreeg ik van mijn zoon Peter een minidiscje van een jonge New Yorkse singer-songwriter Gavin Degraw Inmiddels draait 3 fm de CD allang en is te zien op MTV. Geweldige mooie muziek, met de dynamiek van deze tijd! Op de site van radio 3FM staat een bio!
Helemaal een aanrader is de CD People van het nederlandse duo: Solo. Hierover schrijft muziekkrant Oor: ....griezelig hoog nivo...hier is iets heel bijzonders aan de hand en het Dagblad van het Noorden:....elf maal het perfecte popliedje!
Ik heb goede vrijdag deze CD bij Plato in Groningen gekocht en draai deze elke dag wel een keer of vier!!