Doorgaan naar hoofdcontent

Tros Radar - Forum

Maandagavond is mijn vaste boksavond. Dan slaan'k mien ouwe beelch an gruzelementen. Mijn vaste sparringpartner is Jacob Brandsma. Wij binne de oudsten fan de klup! Jacob is rechtstreeks familie van de bekende bolswarder zalig verklaarde pater Titus Brandsma. Verder is Jacob is een te naam en faam bekend staande chiropractor, die veel mensen heeft geholpen. Gin kleine jonge, dus ! Onlangs is Jacob als succesvol ondernemer een bedrijf begonnen in de ozontandzorg. Dit is een behandeling tegen gaatjes en een belangrijk alternatief tegen boren. De oprichting van een dergelijke praktijk wordt je natuurlijk in zo'n supergeordend land als Nederland, niet in dank afgenomen. Al helemaal niet door de gevestigde orde van tandartsen en aanverwanten. Die sturen er meteen hun rijksinspecteurs op af! Jacob daagt inspectie en alle tandartsen van Nederland uit op het forum van TROSRADAR. Zoals een goed bokser betaamt kiest hij op niet mis te verstane (eigen)wijze voor de aanval: Jumping to conclusions often lead to unhappy landings, aldus Jacob die kennelijk ziet, dat de behandeling met ozon in de praktijk bijzonder effectief is!
De sneker Ronald Abelskamp laat zich op dat forum ook niet onbetuigd: We zijn op de maan geweest en op de oceaanbodem, maar de tandarts was nog steeds een drama.....
en de volgende quote, die Ronald in de strijd gooit, is er ook een van een zeldzame schoonheid: Voor ontevreden mensen zijn er geen confortabele stoelen. Ik hoor het Ronald al in het plat sneekers zeggen!
Vandaag lijken de standpunten op het forum te verharden en pakt Jacob Brandsma in een hogere versnelling weer stevig uit naar de reguliere tandzorg:
De OZONTZ techniek is superieur in vele opzichten. Reguliere werkmethoden lijken vandaag onaantastbaar. Morgen kunnen ze als middeleeuws worden beschouwd. Amputeren en met vergif opvullen. Mensen verzieken. Zo ging het vroeger. Komen wij straks achter. Tijden veranderen.
Nog interesse in een potje powerplay?
Overzicht forums/gezondheidszorg/ozontandzorg

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen herbouwd is ook een black box en in de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

First batch Denim

Helemaal zonder narcistische trekjes kom je er niet. Zeker niet als blogger! Gisteren ontving ik mijn absolute nouveauté op het gebied van spijkerbroeken. Ik bezit er nu één van de eerste driehonderd van the first batch ever afkomstig van Chris en Gavin van het eigenzinnige jeansmerk Ullac afkomstig uit Londen. De broeken worden per stuk gemaakt in een kleine italiaanse familie fabriek in Urbania. Er  wordt gefluisterd dat deze familie als 's wereld beste jeans in elkaar zet. Ik kan dat nu beamen en bevestigen. Het dragen van deze karakteristieke heavy, raw. 16oz selvedge en duurzame denim  geeft mij hetzelfde gevoel als mijn allereerste in 1965. Dat zegt toch wel wat.

For a Limbo Dancer

Wie wil er nu gewoon zijn?

De rentmeester aller rentmeesters Sybrand van Haersma Buma presenteerde onlangs de Gewone Nederlander tijdens de H.J. Schoo lezing. In de NRC van vandaag wijdt Lamyae Aharouay er een column aan. Ik vroeg mij af - bij het lezen van haar column - of ik eigenlijk wel een gewone Nederlander ben. Zou ik - met mijn geboorteplaats Hylpen, mijn langdurige Sneeker domicilie, mijn Friese identiteit en mijn Nederlandse paspoort - nog wel een gewone Nederlander zijn? Opgevoed zoals zovelen met het Nederlandse calvinistische credo "doe-maar-gewoon-dan-doe-je gek-genoeg" Misschien weet Lamyae het antwoord? Ik verdenk haar van een behoorlijk inzichtelijke helicopterview. Daarom stuurde ik  haar een mailtje. Eigenlijk, met de vraag hoe gewoon ik wel niet ben.
Beste Lamyae Tja.. de gewone nl-er. De vraag stellen is simpel; het antwoord....? Ik (67) geef je een subjectieve dwarsdoorsnede  van mijn bestaan door middel van circa twaalf jaar bloggen (3060) en twitteren (ongeveer 20.000 tweets) …

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel