Doorgaan naar hoofdcontent

Wouter Bos

Sneek, Vanmiddag 14:37 uur, Schaepmarktplein, vrijdag 6 oktober 2006.
PvdA frontman Wouter Bos, Absolute Prince-Charming, ontmoet in het centrum van Sneek spontaan, gewone mensen, deelt rode rozen uit, beantwoord op een rustige manier vragen van Sneekers, glimlacht veelvuldig, ontvangt talloze schouderklopjes en bewonderende blikken van vele - in grote getale aanwezige - vrouwelijke fans, wordt door iedereen bijzonder veel succes gewenst met zijn campagne en poseert tenslotte geduldig, voor de vele fotografen. Kortom een topper, die vervolgens met zijn speciale exclusieve verkiezingsbusje vertrekt naar een volgende campagne-afspraak!

"The campaign Must Go-On"
In zijn hofhoudig zien we de o.a. de Sneeker coryfeen Minne van Oosten en Andries Eckhardt. De Friese pvda toppers, de sympathieke pvda-gedeputeerde Anita Andriessen en de ietwat nors overkomende tweedekamerlid Jacques Tichelaar uit Heerenveen. Zij dienen als provinciaal sausje over het exclusieve landelijke hoofdgerecht Wouter Bos.
Europees parlementslid eminent grise Max van den Berg -ooit in het grijze verleden, hoog gekozen in de pvda-hierarchie- blijft in Sneek, opvallend op de achtergrond

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

For a Limbo Dancer