Doorgaan naar hoofdcontent

Waterpoortcup Sneek 2006

Dankzij drie verpletterende overwinningen is - de in een bloedvorm verkerende - Peter Smit uit Sneek, zeer overtuigend winnaar geworden in het lichtgewicht tot 70 kg. Na zijn fantastische Open Deense Kampioenschap in 2000 heeft Peter Smit nu weer een bijzonder belangrijke overwinning op zijn naam staan! De Waterpoortcup staat in de internationale karatewereld bijzonder hoog aangeschreven en qua organisatie definitief op de kaart. Met de creatie van een z.g. "fighters-area" naast de mat, is de doorstroming van het grote aantal deelnemers bij het jeugd spectaculair verbetert! De verwachting is, dat deze innovatieve toernooi-aanpak waarschijnlijk internationaal gecopieerd gaat worden. Veel complimenten ontvangen over dit tournooi. Op de "sayanora party" later op de avond, merkte de zweedse coach op: "We like to come here in Sneek, very well organised tournament, very worth competing"
Tot slot nog een kijkje achter de schermen van het Sneker Rode Kruis (nieuws)
Zij waren op de Waterpoortcup in de Sneker Sporthal aanwezig voor de EHBO. Petje af en een diepe buiging voor hun hulp en toewijding.

Het Rode Kruis, afdeling SNEEKAchterwaartse trap. Op achtergrond de litouse coach Aleksej Sveshnikov.


Bij de karatejeugd worden beschermmiddelen toegepast.


De line-up van de dames karateka's, op de voorgrond Alexandra Kostina (Litouen)Lea Koenen (Sneek) en Belle Dijkstra (Sneek).


Tom Metz, Wethouder van Sneek, concentreert zich voor een breektest voor de officiele opening van de Waterpoortcup 2006.


De prijsuitreiking.


Tot slot neemt Wethouder Tom Metz een bloemmetje mee naar huis....


Achter de schermen........ trots, respect en ontroering

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

For a Limbo Dancer